avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... proteza
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

proteza

Buna ziua. Am un nepot care a avut un accident de munca din vina lui acum 10 ani. Are un picior amputat. Toata familia a strins o suma de 23000000 lei ca sa aiba o proteza sa poata umbla. Are 2 copii. Proteza e veche si il deranjaza la mers. Am fost la Casa de Asigurari de Sanatate,dar ei nu elibereaza acte pentru accident de munca si ne-au trimis la Casa Judeteana de Pensii,pentru a i se intocmi de acolo dosarul. De la accident este in pensie de invaliditate si are si un certificat de handicap permanent. Exista posibilitatea sa aiba o proteza noua?Nu o sa piarda pensia? Ce sa faca? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rocsanabia , utilizator 12:33, 3 Iunie 2010
Pensia de invaliditate nu vad cum ar putea sa o piarda, insa de proteza noua nu stiu ce sa va spun. Sunt liste de asteptare foarte mari si sansele de acordare sunt relativ mici.
Succes si multa sanatate!
:luck:
Buna ziua.
Pensia de invaliditate nu are cum sa o piarda. In legatura cu proteza poate depune un dosar la casa de asigurari de sanatate ,i se elibereaza o decizie si puteti da comanda de o proteza noua. Dar cred ca si banii pe care ii aveti va ajung pentru o proteza . Daca puteti sa imi dati un nr.de tel. va pot da mai multe amanunte.
Multumesc si multa sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in timpul programului de munca robert_boitan robert_boitan In 31august2011,am suferit un accident la munca in care mi sa amputat piciorul drept si patru degete de la mina dreapta. -Compania la care lucram era obligata ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutor pentru protezare de la casa judeteana de asigurari de sanatate niculina89 niculina89 Buna ziua, Ma numesc Niculina si am o intrebare la care sper sa imi poata raspunde cineva. Fratele meu a suferit un accident in urma caruia i-a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru persoane cu handicap machita machita Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)