Buna ziua. Am un nepot care a avut un accident de munca din vina lui acum 10 ani. Are un picior amputat. Toata familia a strins o suma de 23000000 lei ca sa aiba o proteza sa poata umbla. Are 2 copii. Proteza e veche si il deranjaza la mers. Am fost la Casa de Asigurari de Sanatate,dar ei nu elibereaza acte pentru accident de munca si ne-au trimis la Casa Judeteana de Pensii,pentru a i se intocmi de acolo dosarul. De la accident este in pensie de invaliditate si are si un certificat de handicap permanent. Exista posibilitatea sa aiba o proteza noua?Nu o sa piarda pensia? Ce sa faca? Va multumesc.
Pensia de invaliditate nu vad cum ar putea sa o piarda, insa de proteza noua nu stiu ce sa va spun. Sunt liste de asteptare foarte mari si sansele de acordare sunt relativ mici.
Succes si multa sanatate!
:luck:
Buna ziua.
Pensia de invaliditate nu are cum sa o piarda. In legatura cu proteza poate depune un dosar la casa de asigurari de sanatate ,i se elibereaza o decizie si puteti da comanda de o proteza noua. Dar cred ca si banii pe care ii aveti va ajung pentru o proteza . Daca puteti sa imi dati un nr.de tel. va pot da mai multe amanunte.
Multumesc si multa sanatate.