avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura bilant

La rubrica de semnaturi bilant: ''alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie''- ce inseamna conform legii 82/1991- Legea contabilitatii
Cel mai recent răspuns: ContSters166822 , utilizator 08:29, 15 Septembrie 2010
Potrivit OMFP 1879/2010 – raportările contabile la 30 iunie 2010 sunt semnate de persoanele în drept, cuprinzând si numele în clar al acestora. Rândul corespunzător calității persoanei care a întocmit raportările contabile se completează si se semneaza de catre:

- directorul economic, contabilul-sef sau altă persoană împuternicită să îndeplinească această funcsie, potrivit legii;
- persoane fizice sau juridice, autorizate potrivit legii, membre ale Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizați din România.

Prin altă persoană împuternicită să îndeplinească această functie se întelege orice persoană angajată, potrivit legii, care îndeplineste conditiile prevăzute de Legea nr. 82/1991, republicată (studii superioare economice).

Multumesc mult pentru raspuns.
Am studii superioare economice si cu toate astea mi s-a facut reclamatie la politie de catre cei de la CECCAR, nu pot sa cred. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa fii angajata cu norma intreaga sau cu norma partiala.
X-(
stati linistita. ceccar umbla cu "bau-bau"-ri d'astea si-n alte parti.

nu mai stiu cum sa puna mana pe clienti.

n-au nicio sansa. niste penibili!

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters123067, utilizator
:D;=D>
asa e. .........nu le mai ajung taxele.
mariuta.a a scris:

:D;=D>
asa e. .........nu le mai ajung taxele.


sigur!:))

nu e exclus ca ialomiteanu asta- ministru acum, sa reia tema aia aberanta din primavara (a fost initiator feroce atunci) :))

www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Semnaturi pe situatiile financiare la 30.06.2010 BAUTU NICOLETA BAUTU NICOLETA Situatiile financiare la 30.06.2010 trebuie sa fie semnate neaparat de un expert contabil? Pot fi semnate de administratori, deoarece nu exista angajat ... (vezi toată discuția)
Cine poate semna bilantul contabil? cristinamanu cristinamanu Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Daca o firma are angajat un contabil ( dar fara studii superioare), iar administratorul are studii economice superioare, ... (vezi toată discuția)
Diferenta contabil autorizat sau contabil salariat andrea_sb andrea_sb buna ziua as vrea sa stiu daca se poate sa tin contabilitatea unei firme daca nu am diploma de contabil sau recunoastere ceccar. am terminat Facultatea de ... (vezi toată discuția)