avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... administratie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

administratie publica

Daca o persoana a intrat in concediu de maternitate institutia publica poate , in prezent , sa scoata postul la concurs pe durata determinata ,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:20, 10 Septembrie 2010
Da, se poate scoate la concurs pentru perioada determinata acel post.
~ Conținut șters la cerere ~
Se poate angaja chiar daca ca s-au stopat angajarile in institutii publice.
Postul e de functionar public pe urbanism.
Nu s-au stopat angajarile...la 7 posturi vacantate se poate scoate un post la concurs...iar functiile publice de conducere sunt exceptate de la acest procent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare- deblocare post fp carmenbucur carmenbucur Situatie : Cineva dintr-o institutie publica urmeaza sa sustina un post de director la o alta institutie, deci postul respectiv devine post temporar vacant ... (vezi toată discuția)
Transfer in 2012 de pe un post de contractual pe un post de functionar public eagle_free eagle_free Buna ziua. Am si eu o intrebare. Exista posibilitatea in prezent sa se face transferul unei persoane de pe un post de contractual cu studii medii pe un alt ... (vezi toată discuția)
Concurs functionar public pe perioda determinata animarsrl animarsrl buna ziua, sunt functionar public si urmeaza sa intru in concediu de crestere copil. As vrea sa stiu daca pe perioda suspendarii raporturilor mele de ... (vezi toată discuția)