avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... caut informatii sau proprietarul unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

caut informatii sau proprietarul unui imobil

cum pot identifica cel mai simplu proprietarul sau date legate de starea unui imobil care in aparenta pare parasit?
Cel mai recent răspuns: nijja , utilizator 17:34, 13 Septembrie 2010
de la vecini si primarie.
la impozite si taxe sau o situatie juridica..
sau strigati mai tare la poarta..
Solicitati un extras pentru informare la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
istoric de rol fiscal pe baza adresei imobilului
am gasit formularul online: [ link extern ] ?

Alte discuții în legătură

Situatia unei case ContSters59529 ContSters59529 Acum citiva ani unchiul meu in Italia de peste 50 de ani, a fost contactat de un individ din Romania care s-a prezentat ca unul care vroia sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Taxe e-onrc mult prea mari !! certificatul digital nu prea ajuta themasterpc themasterpc Buna ziua, Nu as vrea sa incep cu \"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu'\" , dar nu pot altcumva. Cum este posibil ca taxele pentru cererea de ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa-mi reinnoiesc buletinul si as vrea sa-l fac pe adresa unde stau in chirie buletinchirias2019 buletinchirias2019 Buna ziua. Stau intr-o garsonierea in Bucuresti de cativa ani. Am avut contract dus la ANAF de la inceput, pe care l-am reinnoit o data la 10 luni sau 1 ... (vezi toată discuția)