avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Trebuie sa-mi reinnoiesc buletinul si as vrea sa-l fac ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Trebuie sa-mi reinnoiesc buletinul si as vrea sa-l fac pe adresa unde stau in chirie

Buna ziua. Stau intr-o garsonierea in Bucuresti de cativa ani. Am avut contract dus la ANAF de la inceput, pe care l-am reinnoit o data la 10 luni sau 1 an.

In cateva luni imi expira buletinul. Nu am timp sa ma intorc in orasul natal sa il fac, si mi se pare si ciudat sa am adresa acolo atata timp cat nu am mai locuit in orasul ala din 2015.

Credeam ca atata timp cat am un contract valid dus la ANAF, procesul o sa fie usor, dar am cautat pe net si primesc informatii contradictorii. Unele situri spun ca merge cu contractul de la ANAF, altele spun ca trebuie si legalizat la un notar. Altele spun ca defapt trebuie ca proprietarul imobilului sa te ia in spatiu intai. Puteti sa ma lamuriti, va rog?

Garsoniera e detinuta de doi proprietari, sot si sotie. In cazul in care ma vor lua in spatiu, trebuie sa faca amandoi cerere, sau doar unul?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: buletinchirias2019 , utilizator 04:10, 20 Septembrie 2019
Gasiti mai jos informatiile necesare
[ link extern ] /

[ link extern ]
Multumesc, dar siturile date de dumneavoastra nu definesc ce inseamna "Documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, original și copie". Tot nu situ daca trebuie doar contractul meu de inchiriere sau sa vina proprietarul cu contractul casei si sa ma ia in spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutatie, venitul lunar bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin bogdan311 bogdan311 Buna ziua Pe 25.12.2013 imi expira CI insa am o problema si anume:Pe CI am o adresa la care nu mai locuiesc de 6 ani undeva prin Bucuresti(am fost casatorit ... (vezi toată discuția)
Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)