avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Mutatie, venitul lunar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Mutatie, venitul lunar

Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei, in alt oras, se va modifica venitul?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:42, 13 Septembrie 2013
La ce va referiti prin ''mutatie'' si ce legatura are cu veniturile dvs.?
Vreau sa imi schimb domiciliul dintr-un oras( orasul natal/ unde stateam cu parintii) in alt oras(unde stau cu viitoarea sotie, iar nunta va fi in 2014). Pana in momentul cand facem actele asa vrea sa am domiciliul la noua adresa. In cazul, cu domiciliul la parinti, venitul meu este = salariu lunar mama+salariu lunar tatal+eu(0 lei) / 3(membri). Iar in cazul, cu domiciliul la sotie(prin mutatie), venitul meu va mai avea legatura cu cel al parintilor? Cum voi aparea la Administratia Fiscala?
Va multumesc.
Domiciliul fiscal il veti avea la noua adresa. Asta inseamna ca va trebui sa va inregistrati la ANAF in localitatea unde va veti stabili.

Trebuie completat acest formular:
[ link extern ]
si depus la ANAF impreuna cu o copie a actului de spatiu al noii adrese.

Dupa max. 30 de zile veti primi decizia de inregistrare veti figura in evidente la noul domiciliu, deci veniturile dvs. nu vor mai avea legatura cu cele ale parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje si dezavantaje ale mutatiei dintr-un oras in altul bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Avantajele si dezavantajele unei mutatii bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)