avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Avantaje si dezavantaje ale mutatiei dintr-un oras in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Avantaje si dezavantaje ale mutatiei dintr-un oras in altul

Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei, in alt oras, se va modifica venitul?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:17, 15 Septembrie 2013
Da, se modifica. De exemplu daca va mutati cu sotia (sa zicem) se imparte la 2, spre deosebire daca stateati cu parintii se impartea la 3. Deci ... va revine mai mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutatie, venitul lunar bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Avantajele si dezavantajele unei mutatii bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Pfa/ii/if/pfi ce optiuni am? mariannekita mariannekita Buna seara, As dori un sfat, sotia mea ar dori sa deschida un salon de manichiura la care sa fie angajata doar ea. Preconizam ca va face aproximativ 1800 lei ... (vezi toată discuția)