avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avantajele si dezavantajele unei mutatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avantajele si dezavantajele unei mutatii

Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor (nu lucrez/nu am salariu), in cazul mutatiei se va modifica?

Alte discuții în legătură

Avantaje si dezavantaje ale mutatiei dintr-un oras in altul bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Mutatie, venitul lunar bogdanctin bogdanctin Care sunt avantajele si dezavantajele unei mutatii? Se va modifica venitul lunar in acest caz? In prezent venitul meu lunar este la fel ca cel al parintiilor ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa in salariu ? HYP HYP Buna ziua, Va rog sa-mi precizati care este procedura pentru \"mutarea\" tichetelor de masa in salariul si daca este avantajoasa pentru angajat. Pe un ... (vezi toată discuția)