avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imobiliare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imobiliare

Buna ziua,
In momentul in care ai un credit luat in valuta, si aceasta avea o valoare mica, iar la momentul actual aceasta valuta a crescut la dublu sau chiar triplu, chiar nu poti face nimic ca imprumutant? Chiar nu exista nici o lege nimic, nimic care sa oblige banca sa se rezilieze contractul ca sa ajungi cat de cat la o valoare a ratei ca cea de la inceput? si nu ma refer la faptul ca mi se prelungeste perioada de creditare si scap un an sau poate doi, depinde de banca. Banca cand mi-a dat imprumutul in valuta ma incadram ca venituri, acum daca as dori sa fac acelasi imprumut nu ma mai incadrez, dar rata care acum este tripla, trebuie s-o platesc. Unde e logica? Chiar nu exista nici o cale?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:20, 8 Septembrie 2010
@catipopa
Ati primit raspunsuri la aceasta problema, aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Daca mai aveti nelamuriri, continuati cu aceasta intrebare, la topicul initial.
Acest topic este inchis si va fi sters conform Regulamentului de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar in franci elvetieni lukyradu lukyradu Am obtinut in anul 2007 un credit ipotecar in val.de 65.000 franci. Până în prezent am plătit ratele la zi, dar de acum încolo nu se știe dacă voi ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca. sunt disperat un sfat profesionist va rog!!! Adrian Constantin Adrian Constantin Am un credit ipotecar la Banca XXXX de 100.800 CHF (franci elvetieni) - mi-am cumparat casa. Niciodata nu am ramas dator la nimeni dar acum BOC mi-a bagat ... (vezi toată discuția)
Nu am renuntat la mostenire si risc sa pierd averea ContSters236635 ContSters236635 Tata mi -a dat anul trecut un imprumut facut la notar pe care zicea in momentul respectiv ca nu trebuie sa dau tot inapoi am cumparat o casa, dupa un timp mi-a ... (vezi toată discuția)