Buna ziua,
Am un act de concesiune din anul 1973, pe trei nume, in ordinea urmatoare: Alexandru - Gheorghita - Vasile.
**Vasile (unchiul lui Gheorghita) e frate cu Alexandru, necasatorit, fara copii, decedat in 1973;
**Alexandru (bunicul meu) tatal lui Gheorghita, casatorit, sotia decedata(bunica mea), 3 copii (2 in viata), decedat in 1981;
**Gheorghita tatal meu, casatorit, sotia (mama mea) in viata, 2 copii in viata, decedat in 2010.
Daca nu fac succesiune se pierde mormantul dupa 7 ani, mi s-a zis de la administratie cimitir.
Si mi-ar placea sa fac acest lucru, mai ales ca-i tatal meu inmormantat acolo.
Dar nu inteleg unele chetii:
- pt.Vasile nu am niciun act, ce fac?
- pt.Anexa 24, pe cine notez ca urmasi si trebuie sa fie si prezenti?
- actele de stare ciliva trebuiesc in original la toti?
- daca aduc certif.elib.de Camera Notarilor Publici Galati, ca nu s-a dezbatut succesiune inainte de 16 nov.1995, mai e nevoie de ceva???
- certificatul fiscal il iau inainte de a ajunge sa depun anexa 24???
- act de proprietate succesorala inseamna, in cazul in speta, actul de concesiune??, ca pe hartia de la notar scrie doar de altele.
Multumesc anticipat, si scuze de atat deranj, dar chiar nu stiu, iar la notari e tare greu de discutat pe inteles, sau sunt eu grea de cap #-o
instanta??? eu intreb ce acte am nevoie, atat tot ??nici nu vreau sa ajung in instanta, doar la notar, suntem o familie unita si nu se face caz de un mormant.
dar daca tatal meu, nu s-a ocupat de asta, trebuie s-o faca cineva, ca sa ramana in familie, daca reusesc sa capat informatii, si o sa fac succesiunea pana la urma, eu il donez unei matusi....daca nu, cum o vrea cel de sus.
vad ca si aici e greu cu informatii la obiect, ca si la notar.
asta asa ca idee......fara instanta, doamne fereste.