avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchirierea bunurilor imobiliare proprii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchirierea bunurilor imobiliare proprii

Buna ziua,
Am deschis un SRL pe codul CAEN 6820 "Inchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate" sediul social l-am facut la mine in apartament iar eu inchiriez un alt apartament din proprietatea mea.
1. Trebuie sa imi fac punct de lucru pentru apartamentul pe care il inchiriez? In prezent am doar contract de comodat intre mine si firma.
2. Pot deduce cheltuieli de reparatii la sediul social (fara activitate)?
3. Pot deduce cheltuieli de reparatii la apartamentul pe care il inchiriez?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 23:16, 8 Septembrie 2010
Apartamentul pe care il inchiriati dv. trebuie sa fie proprietatea societatii sau sa fie inchiriat de societate.
Nu, nu trebuie sa aveti punct de lucru la acel apartament, doar conditia de mai sus trebuie indeplinita.
Nu este nevoie de punct de lucru. Puteti deduce cheltuielile pentru ca sunt pe firma. Nu conteaza unde folositi banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit din inchiriere bgv bgv Poate un SRL care are dreptul de folosinta al unui imobil in urma incheierii unui contract de comodat incheiat cu o persoana fizica, sa inchirieze imobilul ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere sediu ileana-mitrea ileana-mitrea Buna ziua.. firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)