poate imi poate recomanda cineva un (o) avocat (a) extrem de bun (a) in drept civil din Brasov. Legea 10, legea 221. Sint cetatean strain, in caz ca are o relevanta chestiunea asta.
Mersi pt. raspunsul rapid si acum o mica gluma (viata e destul de trista) din acei 30 de avocati, probabil ii cunosc deja pe 31. De 13 ani de cind sint in procese, am o uzura destul de mare la avocati, din cauza asta caut pe cineva foarte!!! bun.
Deasemenea multumesc pentru oferta, sper sa primesc ceva multumitor.
@Gabrielle, nu neaparat de pe forum, poate sa fie si cineva care nu circula prin forumuri, sa fie bun (a). Frumos brasovul, din pacate nu l-am mai vazut de citiva ani buni....
Gluma dvs.cu " din acei 30 avocati, probabil il cunosc deja pe cel de-al 31-lea" e dupa cum este vorba aceea" unde sunt 2 avocati sunt trei pareri"!
Puteti angaja un avocat si din alt barou nu neaparat din Brasov, avocatii au dreptul sa pledeze la orice instanta din tara, indiferent de baroul din care fac parte.
Talharie
TTTTTT
buna ziua ! XXX cu dimiciliul in XXX este chemat in aceasta instanta XXX in ziua de XXX ora XXX in calitate de inculpat in proces cu XXX in calitate de parte ... (vezi toată discuția)