avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgent-Caut avocat Ploiesti!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgent-Caut avocat Ploiesti!!!

Va rog din suflet sa ma ajutati. Caut un avocat/a din Ploiesti, cel mai bun cu putinta specializat in penal pentru a-l reprezenta pe sotul meu, in prezent arestat- problema cu cardurile. Va rog lasati-mi nume si numar de telefon de contact daca este posibil. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:59, 14 Ianuarie 2009
Ploiestiul este mare. La fel si numarul avocatilor. Solutia este la sediul baroului din Ploiesti unde puteti cere mai multe relatii si puteti rezolva problema . Succes.
ONEA ADRIAN din Campina . Pentru date de contact va rog trimitti un mesaj privat.
Eu am o nedumerire.De ce vreti avocat doar din Ploiesti ?
Aveti un motiv anume ?
Puteti angaja avocat si din Bucuresti sau din alt oras apropiat.
Avocatii din Bucuresti si din allte orase ale tarii pot pleda la Ploiesti.
Nu este obligatoriu sa angajati avocat din Ploiesti.Legea nu conditioneaza acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot gasi un avocat bitu bitu Cum pot afla la ce instanta pledeaza un avocat intr-un dosar penal/civil. Exista vreun site cu aceste informatii ? (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o cunoștință arestată preventiv în italia, ... Mănescu Mănescu Buna ziua! Am o cunoștință arestată preventiv în Italia, Brescia. Pot să-i trimit un pachet cu haine, de aici din Romania? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Consultanta pe baza de contract. Nicoleta Holbanel Nicoleta Holbanel Buna, am citit aici pe forum ca se ofera consultanta in baza unui contract.Am nevoie de cineva cu experienta in drept penal.Ma puteti contacta prin pm penru ... (vezi toată discuția)