avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot gasi un avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot gasi un avocat

Cum pot afla la ce instanta pledeaza un avocat intr-un dosar penal/civil. Exista vreun site cu aceste informatii ?
Cel mai recent răspuns: dorudoru , utilizator 17:55, 27 Noiembrie 2010
Daca aveti cunostiinta de baroul din care face parte avocatul,aveti posibilitatea a va informa
Cautati un avocat anume? Poate detaliati putin ceea ce doriti de fapt!
Nu exista o centralizare a dosarelor avocatilor. Bine, daca stiti un numar de dosar al avocatului puteti cauta pe net si puteti merge la acel termen.
Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
bitu a scris:

Cum pot afla la ce instanta pledeaza un avocat intr-un dosar penal/civil. Exista vreun site cu aceste informatii ?

Ceea ce vreti dvs. sa gasiti de fapt nu veti gasi...
Daca vreti sa angajati un avocat din Bacau sa pledeze la Bucuresti o puteti face.
La fel puteti angaja un avocat de oriunde din Romania sa pledeze acolo unde vreti.
Avocatii nu sunt legati de un oras anume.Pot pleda oriunde.
Prin urmare, va puteti angaja orice avocat doriti de oriunde.
Pe acest site Avocatnet ! gasesti un adevarat arsenal de domni doamne avocati- CARE NU SUNT SPAGARI SI SUNT ADEVARATI PROFESIRI IN MATERIE CIVILA SI PENALA ! RETINE -- PROFESORI -- SI CU SUFLET SI INIMA BUNA ! FARA A LAUDA PE CINEVA ANUME ! EU AM GASIT OAMENI,,AVOCATI,, CU INIMA MAREEE PE AVOCATNET.- MA ROG IN FIECARE ZII PENTRU SANATATEA LOR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Multumesc dim suflet ! av.ioana cristea,av.adriana olteanu,av.adi stan,av.forea ana-maria dorudoru dorudoru Nu am crezut vreodata ca Romanii pot fii atat de ajutatori,Am gasit pe acest site, oameni cu suflet si cu inima-oameni de profesie avocati care isi merita pe ... (vezi toată discuția)
In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit ... Magie1 Magie1 In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit de avocatul meu cum pledează apelez la baroul avocaților. In timpul procesului cînd ... (vezi toată discuția)