avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit ...

In timpul procesului pot sa angajez alt avocat daca nu sunt mulțumit de avocatul meu cum pledează apelez la baroul avocaților.
In timpul procesului cînd face avocatul întâmpinarea cu probe poate să îmi de-a ceva la mina sa am dovada.
În întâmpinare poate cere și dosar la politie cu probe sau îl cere în instanță.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:51, 4 Februarie 2022
Puteti sa va angajați cati avocati doriti dar vor trebui platiti, mai mult decat atat nu o sa recuperati onorariul achitat initial mai ales daca av si a facut treaba,a redactat si depus actiunea etc.Nu se intelege ce fel de dosar e civil(vorbiti de.o intampinare,)penal faceti referire si la o plangere penala.Puteti solicita av dovada actelor depuse,aveti acces la dosar daca e in stadiul de judecata etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- judecata situatie copil Tdrcristin Tdrcristin Buna ziua..am si eu o inyrebarr!am o cunostinta care are o fetita din concubinaj ..tatal este turc...el a dato in judecata ca sa i ia fata?e un om influent si ... (vezi toată discuția)
Probleme avocat provincie bambi.2010 bambi.2010 buna ziua, am un proces de expropriere care trebuia sa se termine anul trecut, motiv pt care av a solicitat plata integrala a onorariului pentru a depunde ... (vezi toată discuția)
Reprezentare în instanta fără avocat am avut un avocat care ... jacquelline jacquelline Reprezentare în instanta fără avocat Am avut un avocat care m-a reprezentat intr-un proces dar după ce am plătit onorariul m-a lăsat baltă. Ma pot ... (vezi toată discuția)