avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am o cunoștință arestată preventiv în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am o cunoștință arestată preventiv în Italia, ...

Buna ziua!
Am o cunoștință arestată preventiv în Italia, Brescia. Pot să-i trimit un pachet cu haine, de aici din Romania?
Care ar fi modalitatea?

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 11 Octombrie 2020
Telefonati la locul.de detentie pentru a cunoaște exact situatia.
Ati putea încerca să luați legătura si cu avocatul din oficiu.
Este bine sa stiti ca puteți angaja si avocat roman care sa va ajute în demersuri si eventual sa aiba contact telefonic cu inculpatul daca susține ca este nevinovat.
Poate exista si posibilitatea ca avocatul roman care nu este inscris intr-un barou din Italia sa îl asiste la momentul când da declarații in fata organului de urmărire penala.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Mulțumesc!
Are avocat din Italia, mă interesa doar daca as poate trimite pachet din Romania in Italia, la Politie unde este arestat preventiv.
O zi buna!

Vorbiti cu avocatul din Italia.Ii puteți telefona.
Acesta poate media aceasta situație.Avocatii se ocupa și.de asa ceva.
Trebuie adresata si o cerere care trebuie aprobata.Exista si problema cu noul coronavirus.
Nu puteți trimite pachetul asa pur și simplu.
Ar trebui ca rudele sa se ocupe de acest lucru deoarece doar in mod excepțional se pot ocupa si alte persoane de astfel de lucruri.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Duminică, 11 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat de despagubiri in cuantum enorm de mic ContSters193672 ContSters193672 O persoana a castigat in italia un proces de despagubiri in urma detentiei injuste de 336 zile domiciliar si 55 carcera. Au calculat italienii 50mii euro, ceea ... (vezi toată discuția)
Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru inselaciune elka-co elka-co Plangere pentru inselaciune Buna ziua, Am cumparat, in luna mai 2020 ,on line,doua produse. Am primit factura,le-am achitat cu ordin de plata,insa nu le-am ... (vezi toată discuția)