avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru inselaciune

Plangere pentru inselaciune
Buna ziua,
Am cumparat, in luna mai 2020 ,on line,doua produse. Am primit factura,le-am achitat cu ordin de plata,insa nu le-am primit nici acum.Sunt mintit in fiecare zi cand dau telefon.
Intrebarea mea este : sa fac plangere penala pentru inselaciune pe care sa o trimit politiei unde isi are firma sediul?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2020
elka-co, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:33, 2 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
faceti mai degraba plangere la protectia consumatorului
Puteti face plângere si la politie și la OPC.
Daca respectivii se ocupa de înșelăciuni exista mai multe plangeri penale depuse.
Exista destul.de multe fapte de acest fel care sunt comise în ultimii ani.

Cu stima,
Avocat Claudiu Lascoschi
Baroul București
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete de avion false carmena_dixi carmena_dixi Buna seara,ma numesc Carmen,sunt din Braila si am cumparat de la firma Serufin din Braila(situata pe str Calarasilor langa tribunalul Braila)2 bilete de avion ... (vezi toată discuția)
Inselaciune? adela1978 adela1978 Cunoasteti cazurile de inselaciune prin asa zise contracte de publicitate prin intermediul iunei firme elvetiene de publicitate? vin niste reprezentanti foarte ... (vezi toată discuția)
Teapa data de magazin on-line davidescucostel davidescucostel Buna seara , Am fost pacalit de catre un site on-line care ofera produse \\" reduse , la promotie .... etc \\" in felul urmator : - am cumparat un ... (vezi toată discuția)