avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... inselaciune?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

inselaciune?

Cunoasteti cazurile de inselaciune prin asa zise contracte de publicitate prin intermediul iunei firme elvetiene de publicitate? vin niste reprezentanti foarte buni oratori, prezinta niste oferte, cer datele firmei pe niste formulare care sunt de fapt contracte, au clauze scrise mic, cu caractere de 8 si au pacalit sute de firmein europa; incheie un contract fara posibilitatea denuntarii, pe 5 ani, se platesc sume intre 600-2000 euro pe an pt nimic; daca aveti cunostinta de asta, cum se poate iesi dintr-o astfel de situatie? s-a primit si somatie prin avocat...cum demonstram escrocheria? sa asteptam sa dea ei in judecata? sau sa le facem o adresa sa ii informam ca ar fi caz penal, sau chiar sa facem plangere pt inselaciune???
Pai se mai pune problema. Trebuie facuta o plangere penala si de preferat de cat mai multe firme, daca le cunoasteti.
Este cea mai buna solutie.

av ZAHARIA F.
Depuneti plangere penala la Politie sau Parchet avand ca obiect savarsirea infractiunii de inselaciune.
la plangere penala ne gandeam, ca vad ca nu se rezolva nimic cu vorba buna...nu cunosc personal alte cazuri, decat tot relatari de pe net.
Sesizati cu celeritate institutiile de stat abilitate , pt a da curs actelor de cercetare.Utilizati orice mijloc de proba in vederea aflarii adevarului
Succes
ZFCALIN a scris:

Pai se mai pune problema. Trebuie facuta o plangere penala si de preferat de cat mai multe firme, daca le cunoasteti.
Este cea mai buna solutie.

av ZAHARIA F.

Si eu tot asa vad situatia.
Va fi insa greu de dovedit efectiv fapta.

In cadrul unui proces civil iarasi pot exista probleme.

Incercati si la OPC.

AVOCAT CLAUDIU LASCOSCHI

Alte discuții în legătură

Firma imobiliara vrea procent de la mine desi nu mi-a vandut casa cren cren Vreau sa-mi raspundeti, daca puteti. Am facut un contract cu o agentie imobiliara pentru a se ocupa de vanzarea casei mele. Am vorbit cu proprietara agentiei ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru inselaciune elka-co elka-co Plangere pentru inselaciune Buna ziua, Am cumparat, in luna mai 2020 ,on line,doua produse. Am primit factura,le-am achitat cu ordin de plata,insa nu le-am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala sau actiune pe calea dreptului comun? cezara costina cezara costina societatea la care sunt salariat a incheiat acum 2 ani un contract de vanzare de autovehicule, cu o persoana fizica, prin care cumpara doua autovehicule. ... (vezi toată discuția)