Un dosar penal a fost solutionat si am solicitat copie dupa o expertiza grafica, existenta in acest dosar.Desi am fost in audienta la procurorul de serviciu,pentru ca nu am primit niciun raspuns, acesta mi-a raspuns ca mi-a fost expediat prin posta un raspuns la solicitarea mea.
Din pacate nu am primit prin posta acest raspuns, lucru confirmat si de cei de posta (confirmare verbala )
Am revenit in audienta la procurorul de serviciu, care mi-a spus ca nu poate sa-mi dea o copie dupa acest raspuns,desi am facut o solicitare scrisa in acest sens
Ce pot face pentru a obtine o copie a expertizei grafice din acest dosar, avand in vedere ca dosarul este solutionat ?
Din pacate dosarul nu a ajuns la judecatorie, procurorul de caz l-a solutionat cu NUP,eu am facut plagere la Prim Procuror in termenul de 20 de zile de la primirea solutiei, nu am primit raspuns la aceasta plagere, si am ratat sansa sa fac o alta plagere catre judecatorie, pentru ca au trecut mai mult de 40 de zile decand, am depus plangerea catre Prim Procuror