avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copie dupa expertiza grafica din dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copie dupa expertiza grafica din dosar

Un dosar penal a fost solutionat si am solicitat copie dupa o expertiza grafica, existenta in acest dosar.Desi am fost in audienta la procurorul de serviciu,pentru ca nu am primit niciun raspuns, acesta mi-a raspuns ca mi-a fost expediat prin posta un raspuns la solicitarea mea.
Din pacate nu am primit prin posta acest raspuns, lucru confirmat si de cei de posta (confirmare verbala )
Am revenit in audienta la procurorul de serviciu, care mi-a spus ca nu poate sa-mi dea o copie dupa acest raspuns,desi am facut o solicitare scrisa in acest sens
Ce pot face pentru a obtine o copie a expertizei grafice din acest dosar, avand in vedere ca dosarul este solutionat ?
Cel mai recent răspuns: Dan Necula , utilizator 08:04, 9 Septembrie 2010
solicitati la arhiva instantei judecatoresti eliberarea inscrisului....
Din pacate dosarul nu a ajuns la judecatorie, procurorul de caz l-a solutionat cu NUP,eu am facut plagere la Prim Procuror in termenul de 20 de zile de la primirea solutiei, nu am primit raspuns la aceasta plagere, si am ratat sansa sa fac o alta plagere catre judecatorie, pentru ca au trecut mai mult de 40 de zile decand, am depus plangerea catre Prim Procuror

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare copie din dosar solutionat la parchet Dan Necula Dan Necula Sunt reclamant intr-un dosar penal vizavi de fals ,eludarea taxelor catre stat. Am fost angajat la o firma cu contract de munca pe o perioada nedeterminta, ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza de la finalizarea unui dosar pana la comunicarea prin posta? bogdanre bogdanre am avut si inca am o problema foarte urata,am imprumutat masina cu numerele expirate unui prieten......de aici va dati seama ...la oprit dosar penal la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, ... Monica0505 Monica0505 Bună ziua, din data de 23.10.2023 am schimbat locul de munca, unde din cauza statului in picioare de 12 ore m-am blocat de spate și nu am mai putut merge la ... (vezi toată discuția)