avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de colaborare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de colaborare

se poate sa inchei un contract de colaborare pe o perioada determinata cu un birou notarial, eu fiind persoana fizica?
Ce documente imi trebuie si unde trebuie sa le depun?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Conventia civila depeta depeta Buna ziua! Va trebui sa plec in concediu de studii timpt de 4 / 6 luni si trebuie sa aduc inlocuitor pe locul meu. Am inteles de la biroul de resurse umane ... (vezi toată discuția)
Activitati principale - hotel si restaurant ContSters167247 ContSters167247 In cazul in care restaurantul functioneaza numai si numai la evenimente (nunti, botezuri, Craciun, Revelion, sf.Ion, etc) si nu imi pot permite sa angajez ... (vezi toată discuția)