avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Norme metodologice pentru aplicarea unitara a Lg. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Norme metodologice pentru aplicarea unitara a Lg. 10/2001

Doresc sa stiu cand se vor publica in Monitorul Oficial al Romaniei normele metodologice de aplicare unitara a LG.10/2001,ce au fost, in sfarsit dupa un an si jumatate,aprobate de actualul Guvern,la data de 01.09.2010.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marta Tot , utilizator 14:19, 9 Septembrie 2010
O întrebare extrem de oportună! Mi-e teamă că, la fel ca şi Legea (adoptată cu foarte mare greutate, abia după ce şi Curtea Constituţională a constatat constituţionalitatea ei) şi după încă o lungă perioadă pentru adoptarea normelor, acum se va "trage de timp" cu publicarea în MO. Poate, totuşi, cineva ne va putea da un răspuns pentru care mulţumim toţi cei interesaţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 10 andreica andreica va rog sa-mi spuneti daca s-a promulgat modificarile la legea 10 (vezi toată discuția)
Taxa poluare 1 ian 2012 - auto avand prima inmatriculare inainte de 2007 ContSters196490 ContSters196490 Buna ziua, Am un autoturism care are prima inmatriculare in Romania in anul 2002, vreau sa o vand... Avand in vedere ca - Legea \"privind taxa pentru ... (vezi toată discuția)
Curtea constitutionala a facut noi precizari legate de decizia nr. 685/ 2013 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Astazi, pe site-ul juridice.ro a fost publicat un comunicat de presa al Curtii Constitutionale din data de 17 septembrie 2013. COMUNICAT DE PRESĂ În ... (vezi toată discuția)