avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog frumos sa ma ajutati.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog frumos sa ma ajutati.

buna ziua,am nevoie de ajutorul vostru...sa va explic:
am fost de acord sa fiu martor pentru un prieten intr-un caz de succesiune...bineinteles am fost la proces am depus marturie...va spun din start ca marturia a fost un pic cam inflorita pe scurt am mintit.partea cealalta a facut plangere la politie impotriva mea pentru marturie mincinoasa...am fost la politie am dat declaratia exact ca si marturia de la proces(politistul care m-a audiat m-a presat foarte foarte mult sa recunosc bineinteles am fost tare si nu am recunoscut).la sfaristul declaratiei m-a intrebat daca sunt de acord si cu testul poligraf(detectorul de minciuni) eu am scris in declaratie ca da.Acum ce vreau sa va intreb ce se poate intampla...ei nu au nici o proba sa dovedeasca ca eu am mintit.Acum dupa ce am scris in declaratie ca sunt de acord cu detectorul de minciuni mai pot sa refuz...ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 16:14, 16 Noiembrie 2007
Testul poligraf de unul singur nu poate rezolva nimic: Numai daca este coroborat cu alte probe ar putea rasturna balanta in defavoarea dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2007
o_mores, utilizator
ok...dar in momentul acesta as putea sa refuz testul cu poligraf dupa ce am scris in declaratia de la politie ca sunt de acord?
stai linistit(a). e veche amenintarea asta. nu se fac teste cu poligrafu decat in cazuri exceptionale (crime, violuri, mutilari, etc). in rest si pentru un bilet de autobuz te poate ameninta cu poligrafu ca nu ii costa nimic.
asa ma gandeam si eu...dar totusi daca ma cheama pot sa refuz?
Da, poti sa refuzi.
Pe viitor te sfatuiesc sa spui adevarul ptr ca nu intotdeauna ceea ce crezi tu este si adevarat si ai putea distruge viata unor oameni. La asta te-ai gandit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt alex10 alex10 Salut! Am o problema. In urma cu 10 luni,impreuna cu un prieten am furat o geanta de la o femeie,iar acum mi s-a dat citatie sa merg la politie,am mers si mi ... (vezi toată discuția)
Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Intimidarea martorului alexandrugroza alexandrugroza Buna ziua. As dori sa aud parerea dlor avocati in legatura cu urmatoarea situatie. Intr-un dosar de urmarire penala, invinuitul propune proba cu martori(4 la ... (vezi toată discuția)