Buna ziua... am primit un colet prin posta romana,insa la vederea lui l-am desfacut sa vad daca ceea ce imi doream era acolo (specific ca am facut o comanda online).Bun... pana aici,aparent toate bune.Avand in vdr ca nu era intocmai ceea ce imi doream,tanti,draguta de fel,imi anuleaza chitanta pe care am platit-o pentru colet,si ma pune sa completez foile pentru a-l trimite inapoi asa cum l-am lasat.Bun!
Ajunge coletul inapoi la persoana care mi l-a trimit,si imi spune ca,continutul a fost taiat,nu stiu ce,nu stiu cum,ca a facut plangere penala,si alte chestii,ma sperie cu politia si cu un dosar penal.Bun,si totusi,eu ce vina am?El pe de-o parte insista asupra faptului ca s-a umblat in colet,eu pe de alta parte,dupa achitarea sumei de bani,si dupa ce anuleaza tanti chitanta,il trimit inapoi...Pana unde poate ajunge povestea asta?
Scuzati-ma ca am folosit un limbaj nu prea complicat,voiam sa fiu cat mai clara in explicare.Va multumesc pentru raspunsuri
Conform prevederilor OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta ( comert on-line) in termen de 10 zile de la primirea produsului sau in termen de 10 zile de la incheierea contractului in cazul prestatorilor de servicii aveti dreptul de a returna produsul. Se incearca intimidarea dumneavoastra, mai bine zis hartuirea dumneavoastra. Nu au ce sa va faca, ei trebuie sa dovedeasca ca dumneavoastra ati taiat coletul, lucru imposibil de realizat, tinand cont ca totusi coletul a facut prin Posta Romana, un drum dus intors.;)
Era logic sa desfaceti coletul sa vedeti daca produsul comandat era conform caracteristicilor afisate pe site-ul lor. Puteti sa le raspundeti cu aceeasi moneda, sa le spuneti ca in cazul in care nu se inceteaza cu hartuirea si amenintarea dumneavoastra, veti face plangeri catre Politie, ANPC, sau si mai mult