avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune produs comandat online
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune produs comandat online

am comandat ceva pe olx ,am platit coletul la posta si dupa ce l-am desfacut nu era ceea ce am cerut eu,iar cind am contactat vinzatorul si i-am adus la cunostiinta ca l-am trimis inapoi (pt ca asa ne-am inteles ca daca nu imi place le trimit si primesc bani inapoi)a gasit tot felul de scuze si mi-a spus ca nu mai imi trimite bani inapoi,ca eu am deteriorat produsul desi am martori ca produsul a fost returnat la 30 min de la ridicare( atat pina sa refacut coletul)va rog sa imi spuneti ce am de facut ca sa pot sa imi recuperez cei 100 ron,multumesc
Cel mai recent răspuns: augustin_dorina , utilizator 18:50, 17 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere privind produsul oferit denisa89 denisa89 Am si eu o problema..am postat un anunt pe olx, a sunat cumparatorul,am trimis coletul, toate bune. Problema apare a doua zi dupa ce respectivul ridica coletul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania destul de cunoscut ... Noitrex Noitrex Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania destul de cunoscut un produs de aprox. 100e, cand mi-a ajuns coletul prin DHL si l-am desfacut nu era decat ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx cu nume fals intre doi utilizatori olx are loc ... aleodor aleodor Vanzare pe olx cu nume fals Intre doi utilizatori olx are loc o tranzactie.,Nici unul dintre ei nu-si foloseste numele real . Vanzarea se face prin olx ... (vezi toată discuția)