avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania destul de cunoscut ...

Buna ziua, am cumparat de pe un site din germania destul de cunoscut un produs de aprox. 100e, cand mi-a ajuns coletul prin DHL si l-am desfacut nu era decat ceva materiale de ambalare, fara produsul pe care il comandasem, nu mi-am dat seama cand am ridicat coletul fiindca produsul in sine e usor, in aceeasi zi am si contactat pe cei de la care am cumparat produsul iar in urma unei "investigati" pe care ei au facut-o au spus ca nu imi pot da banii inapoi si nici sa imi trimita inca o data produsul, au spus sa merg la politie sI sa le trimit ceva raport ca sa imi dea banii inapoi, "police report" au scris ei mai exact.

Acum intrebarea mea este, are rost sa fac asa ceva, sa ma duc la politie? si daca da, la ce tip de raport se refera? elibereaza politia romana asa ceva?. Pe mine nu ma intereseaza decat sa imi iau banii inapoi si sa ma scap de ei. Poate ma ajuta cineva cu un sfat, Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dreptul de retur al unui produs defect cristiulian cristiulian Buna ziua, Am o nelamurire in privinta unei comenzi facuta cu ceva timp in urma, la distanta. Dupa o prealabila consultare telefonica si citirea ... (vezi toată discuția)
Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune produs comandat online augustin_dorina augustin_dorina am comandat ceva pe olx ,am platit coletul la posta si dupa ce l-am desfacut nu era ceea ce am cerut eu,iar cind am contactat vinzatorul si i-am adus la ... (vezi toată discuția)