avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog spuneti-mi si mie cum sa verific daca o primarie a depus documentatia de obtinere a unui titlu de proprietate? eu nu sunt beneficiarul eu am cumparat un teren si imobilul si urmeaza sa perfectam actele dar nu avem titlu
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:38, 9 Septembrie 2010
nu inteleg ceva.
dvs cand ati cumparat, ce ati cumparat?
imobilul respectiv are si el un istoric din care rezulta cum a fost dabandit de catre fostul proprietar.
la dvs in act ce apare?
au certificat de mostenitor noi am facut o chitanta de mana si acum vrem sa perfectionam actele nu putem ptr ca nu au titlul de proprietate nu putem sa facem cadastru
Vezi la:

1. Extrasul de carte funciara la Primaria locala;

2. Comisia Judeteana pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor:

3 Biroul de cadastu si publicitate imobiliara al Judetului.
si in CM ce apare?
ca defunctul il detinea de mai bine de 30 de ani?
nu ca certificatul este emis in baza legii18/91

Alte discuții în legătură

Cum obtin titlu de proprietate in baza certificatului de mostenitor? Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in ... (vezi toată discuția)
Emitere titlu de proprietate SIMIEMI SIMIEMI Buna ziua, am nevoie de ajutorul vostru in urmatoarea problema: in anul 1981 bunicii sotului cumpara casa la tara iar dreptul de folosinta pentru 250 mp li se ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare/ cumparare teren intravilan adrianlutea adrianlutea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Am gasit recent un act de vanzare/cumparare, in care tatal meu a cumparat o suprafata de teren intravilan Cum fac sa intru ... (vezi toată discuția)