Buna ziua!In anul 2003 in urma succesiunii dupa bunicul meu, am mostenit o suprafata de 5,7 ha teren (arabil,faneata,padure)si o casa cu gradina 0,12 ha, in acelasi an am vandut casa si gradina in baza unui antecontract de vanzare-cumparare, incheiat la notar;
1.Casa si gradina figureaza in CF pe numele stramosilor bunicului meu, va rog sa imi spuneti ce demersuri trebuie sa intreprind pt.a reusi sa definitivez contractul de vanzare-cumparare (eu detin doar certificatul de mostenitor);
2.terenurile mostenite au fost preluate de la bunicul meu in patrimoniul CAP, dar cf.legii 18 inca nu sau emis titluri de proprietate in localitatea respectiva,doar unora,motivandu-se ca nu au teren suficient si ca trebuie sa solicit expertiza cadastrala... -Cum pot sa obtin titlurile de proprietate, fara sa mai solicit cadastru, fiind un nr.de 8 parcele ma costa foarte mult, unde sa ma mai adresez?
3.in 2010 printr-o adresa a Inspectoratului silvic in care imi solicita sa inchei contract de administrare silvica, am aflat ca primaria a emis in 2003 pe numele meu 2 titluri de proprietate,ptr.2 parcele de padure mostenite de la bunicul, dar care nu au ajuns in posesia mea, ele au fost inmanate unor rude, asa sustine actualul primar.Ce demersuri sa fac pt.ca titlurile emise sa ajunga in posesia mea.Mentionez ca nu am fost anuntat sa ma prezint pt.ridicarea acestora.
Va multumesc pt.rabdarea de a fi citit,iar in cazul in care o sa avati bunavointa de a ma ajuta cu un raspuns, Va multumesc.