boboa09 a scris:
Mentionez ca am un avocat care se ocupa de proces, dar nu stie sa-mi spuna prea multe...
Si atunci de ce l-ati angajat? Sprijinea frumos tencuiala instantei ca sa nu cada!?
Cum Dumnezeu va alegeti avocatii!? Zau ca as vrea si eu sa pricep...
Ca umblai si eu pe la vreo 7 doctori si dupa ce punand cap la cap monosilabele lor am constat ca n-ajung la lungimea unei concluzii l-am ales pe-ala care era in stare sa-mi povesteasca si mie ceva ...pe limba mea si nu pe pasareasca lui.
Nu e nici o anomalie in faptul ca micutul poarta numele fostului sot. Copilul CONCEPUT sau NASCUT in timpul unei casatorii are ca tata pe sotul mamei. (asa graieste Codul Familiei).
In cadrul actiunii de tagada de paternitate se poate face dovada ca, desi conceput/nascut in timpul casatoriei, totusi
este cu neputinta ca sotul mamei sa fie tatal copilului pentru ca ... (motivele pe care sper ca le-o fi pus cu cap si coada in cerere avocatul cu pricina).
Acest lucru trebuie dovedit, inclusiv cu expertiza. Sper ca nu va bazati pe faptul ca instanta va admite cererea asta doar pentru faptul ca fostul dvs. sot va veni ca o floricica sa declare ca acel copil nu-i al sau. PE VORBE nu se admite o astfel de actiune.
Hotararea aceea, desi data cu picioarele dupa parerea mea nu va incurca.
Incercati sa stati de vorba cu avocatul. Eventual va faceti o lista de intrebari si cereti lamuriri ca doar de-aia l-ati angajat.