avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... autoturism in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

autoturism in trafic

conduc un autoturism si sunt oprit in trafic . Nu am asupra mea certificatul de inmatriculare si nici dovada de plata a rovinietei. Ce mi se poate intampla ?
Cel mai recent răspuns: bazna , utilizator 15:57, 21 Septembrie 2010
va da prin statie daca este inmatriculata si vei lua 60ron amenda ca nu ai actele la tine
amenda ptr ambele contraventii - lipsa rovignetei si lipsa actelor masinii. cred ca se plateste si o despagubire catre Compania Nationala de Drumuri sub forma unei sume forfetare.
Vi se acorda amenda pentru lipsa actelor,dupa o prealabila verificare si aratati ca rovinieta se afla impreuna cu certificatul de inmatriculare
Se plateste o despagubire catre Compania Nationala de drumuri in valoare de 29 euro.Am platit si de aceea stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta ispasdina ispasdina Am primit un proces verbal de constatare a contraventiei pentru ca in momentul acela nu aveam rovinieta. Acest PVCC mai are si o instiintare de plata care zice ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)