avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acordul asoc de proprietari, la infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acordul asoc de proprietari, la infiintare societate

Daca locuiesc la casa, 6 fam in curte...dar am locuinta cu intrarea separata(direct din strada fara trecere prin curte) si de pe alta strada ,mai e nevoie de acordul vecinilor pt infiintarea firmei?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:17, 10 Septembrie 2010
daca in adresa imobilului nu apare ceva de genul "ap.1" sau "cam. nr.1" (ori echivalent) nu ai nevoie ptr ca Reg Com nu va sti ca ai vecini.
am gasit contractul, si am o nelamurire...scrie asa '' imobilul este grevat cu interdictie de instrainare si grevare timp de 10 ani in favoarea yyy''....asta ce inseamna? nu imi pot constitui sediu social la aceasta adresa???:O
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
bucur_adriana, utilizator
Puteti sa va stabiliti sediul la acea adresa fara probleme. In legatura cu vecinii depinde de registrul comertului unde depuneti actele, deoarece practica nu este unitara in toate judetele. Depinde si de faptul daca doriti sa autorizati ceva sau nu la acea dresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social imobil grevat bucur_adriana bucur_adriana in contractul de imobil scrie '' imobilul este grevat cu interdictie de instrainare si grevare timp de 10 ani in favoarea yyy''....asta ce inseamna? nu imi ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru acordul banci pentru sediu social hillfingerr hillfingerr Buna seara, Doresc sa deschid [b]sediul social[/b] (fara desfasurare de activitate) pentru un SRL in [b]garsoniera[/b] mea luata prin Prima Casa. Am inteles ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament luat prin prima casa 2013 cristhy45 cristhy45 Buna ziua , poate ma ajuta si pe mine cineva . Am cateva lucruri neclare in legatura cu inchirerea unui ap cu 2 camere luat prin programul prima casa la ... (vezi toată discuția)