avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul intretinere gresit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul intretinere gresit

buna ziua
tocmai mi-am cumparat casuta mea - un apartament cu 2 camere 51 mp la parter. Pe iulie sunt socata de cat mi-a venit intretinerea - 146 ron. sunt trecute 0 persoane la intretinere pt ca eu inca nu stau acolo, gaz nu am consumat ( nici nu am aragaz momentan), apa foarte rar cand am mai trecut pe acolo, deci........
chiar nu inteleg , vi se pare normal asemenea suma???#-o#-o
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:02, 10 Septembrie 2010
verificati cu atentie ce cheltuieli v au fost insirate in tabel, e posibil sa fie un fond de rulment(reparatii) sau altceva.....
(eu m am mutat in garsoniera si mi au cerut 200 de lei cand am fost sa ma inscriu ca locatar,mi s a parut exagerat dar fiind ultimul venit nu am mai facut comentarii macar acum la inceput sa aiba o parere buna despre mine :))) :P)
verificati daca nu sunt reparati facute ,sunteti obligata sa le platiti, si obligatoriu se trece o persoana laintretinere chiar daca nu stati acolo
@stefanpetrut
Cum adica se trece obligatoriu o persoana daca nu locuieste nimeni? De unde ati scos-o si pe-asta? Din ce lege?

luna trecuta am platit 450 lei - fond de reparatii si fond de rulment , deci luna asta mi se pare absurd sa fie atat de mult, oricate reparatii s-ar mai facut. o sa intreb saptamana viitoare dupa ce iau si salariul....
LEGEA 230 a asociatiilor de propiatari si aproape am citat „nu am scos-o”!
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
Stefanpetrut, utilizator

Alte discuții în legătură

Nereguli in asociatia de proprietari lauriciul lauriciul Buna ziua, problema mea este urmatoarea: de 2 luni mi-a aparut la intretinere suma de 112 ron pentru cheltuieli administrative si salarii, separat de fondul de ... (vezi toată discuția)
Repartizare cost pentru preparea apei calde menajere Arabella Pap Arabella Pap Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un mod de calcul pentru repartizarea legala a costului de pe factura pentru combustibilul folosit pentru a incalzi apa? ... (vezi toată discuția)
Plati asociatie proprietari carmenme carmenme Buna ziua,am si eu o intrebare.Ce trebuie platit in fiecare luna la un apartament de 2 camere cu apa contorizata prin apometre,lumina si gazul suspendate ... (vezi toată discuția)