avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita apartament coproprietar minor
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita apartament coproprietar minor

Va rog sa imi spuneti si mie daca un executor judecatoresc poate sa ma execute silit si sa imi i-a apartamentul in care locuiesc eu si copii, dintre care unul minor, 11 ani.Eu am deja poprire pe salariu de 6 luni - 33%, dar azi a venit un curier cu o hartie in care scria de apartament.In urma succesiunii decesului sotului meu copilului de 11 ani ii revine o parte din apartament.Ne poate da in strada executorul judecatoresc?Mentionez ca situatia e creata in urma unui credit de 10.000 lei la care pe perioada bolii sotului pana la deces nu am mai putut plati ratele, dar a fost un credit de nevoi personale fara garantie imobiliara.
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 21:46, 9 Septembrie 2010
Nu poate.
Va trebui formulat inainte un partaj fortat
pe calea acţiunii subrogatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu aadriana aadriana Buna ziua, Vreau sa va cer un sfat pentru ca nu stiu ce sa fac.In anul 2006 sotul meu a contractat un credit de 10.000 lei la care am platit pana in 2009 ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre executare geta6 geta6 In cazul unei datorii la banca neachitata , executorul trebuie sa treaca prin tribunal? Se primeste vreo citatie? (vezi toată discuția)
Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)