avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator pentru firma student
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator pentru firma student

in ce calitate pot fi numit administrator la firma deschisa de fiul meu care e student iar eu pensionar grad1, fara a-mi afecta pensia?Si daca da, trebuie sa-mi faca procura pentru a ma mandata?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:58, 9 Septembrie 2010
Puteti fi numit administrator prin decizia asociatului unic. Daca nu incheiati contract de munca nu sunteti afectat in niciun fel. O alta varianta ar fi o procura speciala pentru administrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit un raspuns competent metulica metulica as vrea sa stiu daca in cazul in care ma pensionez partial anticipat sau anticipat exista o cale legala de a lucra la o firma fara a fi renumerat multumesc (vezi toată discuția)
Contract de mandat pentru administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Administratorul (persoana fizica-cetatean strain) trebuie sa fie remunerat pt activitatile de administrare pe baza unui contract de mandat, dar nu stiu unde ... (vezi toată discuția)
Administrator firma pensionar - dari la stat otilia2009 otilia2009 Buna ziua, Va adresez o intrebare deoarece nu am primit absolut deloc un raspusn concret din partea autoritatiilor. Sunt adminitrator de societate ... (vezi toată discuția)