avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire...

deci am explicat totul in alta intrebare pusa pe acest forum numai ca au mai intervenit alte probleme pe care habar nu am sa le rezolv!!#-o va rog frumos cine poate sa ma ajute!! intrebarea e in: discutii juridice-drept civil-mosteniri drept de proprietate-va rog cine poate sa ma ajute!!
www.avocatnet.ro/content/for...
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
Pana Olga, utilizator
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:25, 10 Septembrie 2010
Buna ziua !
Imi permit sa incep prin a va sugera sa angajati un avocat in acest sens , lucrurile nerezolvandu- se prin trimiterea catre un alt topic.
In alta ordine de idei, citind in mare topicul la care ma trimiteti, va pot spune cu certitudine ca dumneavoastra cu sora vitrega sunteti mostenitorii de drept ai tatalui decedat, mama acestuia neavand nici un drept asupra sumei respective de bani.
Certificatul de deces( duplicat al acestuia) il puteti obtine si de la autoritatea publica locala( primaria) unde defunctul a avut domiciliul.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere succesiune Stefan_V Stefan_V Va salut, Daca este cineva amabil sa ma ajute si pe mine intr-o problema: Mama mea a decedat anul trecut pe 11 octombrie si noi (eu, tatal si fratele meu) ... (vezi toată discuția)
Executare silita persoana decedata ??!! irinarotaru irinarotaru Buna ziua ! Mama mea a decedat in urma cu 1 an. Anterior decesului facuse un imprumut bancar, imprumut fara garantii, fara giranti si fara o asigurare in ... (vezi toată discuția)
Nu doresc dezbaterea succesiunii, doar verificare bani in banca pasalegaviorela pasalegaviorela Buna ziua tuturor . Succesiunea de fapt s-a dezbatut si s-a incheiat cu hotarare de expedient deoarece am cazut la intelegere eu ca si sora a defunctului si ... (vezi toată discuția)