avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu doresc dezbaterea succesiunii, doar verificare bani ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu doresc dezbaterea succesiunii, doar verificare bani in banca

Buna ziua tuturor . Succesiunea de fapt s-a dezbatut si s-a incheiat cu hotarare de expedient deoarece am cazut la intelegere eu ca si sora a defunctului si cumnata mea .Dar in masa succesorala nu s-au trecut depozitele bancare de care eu am aflat mai tarziu tocmai de la cumnata . Nici eu nu pot sa am acces nici ea la depozite , dar ea vrea sa nu stiu suma .INTREBARE :un notar poate cere bancilor extrase de cont fara a dezbate succesiunea pt acei bani ,doar pt a sti suma . Mai precizez ca banca nu a dorit sa-mi ofere informatii cu CF de deces si cu hotararea .Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:46, 30 Martie 2014
Trebuie dezbatuta succesiunea si cu privire la acele conturi bancare.
Banca v-a dat un raspuns scris? Ce au motivat ?
:offtopic: Interventie Moderator
@ pasalegaviorela

Nu mai adresari aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu mai deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Va rog sa urmariti raspunsurile date in celelalte topicuri deschise de dvs, si anume:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...

Acest topic va fi inchis.

Va multumesc pentru intelegere.

Ultima modificare: Duminică, 30 Martie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna andreeastef andreeastef BUNA ZIUA, CONTRACTUL DE MUNCA A INCEPUT LA DATA DE 01.03.2016 SI S-A INCHEIAT LA DATA DE 14.12.2016 LA CATE ZILE DE CONCEDIU AM DREPTUL SI CUM SE ... (vezi toată discuția)
Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina ContSters285289 ContSters285289 Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina? Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)