avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PLATA CONCEDIU DE ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PLATA CONCEDIU DE ODIHNA

BUNA ZIUA,
CONTRACTUL DE MUNCA A INCEPUT LA DATA DE 01.03.2016 SI S-A INCHEIAT LA DATA DE 14.12.2016
LA CATE ZILE DE CONCEDIU AM DREPTUL SI CUM SE CALCULEAZA?
MA PUTETI AJUTA,VA ROG?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 5 Ianuarie 2017
Vi s-a raspuns deja la aceasta problema.
www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:

Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Risc maternal madimadi79 madimadi79 buna ziua,sunt in risc maternat,preluata de casa de asigurari(contractul meu expirand in luna mai) la data de 17 mai 2013.Este normal sa-mi opreasca din riscul ... (vezi toată discuția)
Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)