avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina

Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina?
Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a dat banii de buna voie.
Pot avea probleme? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 17 Iunie 2013
Depinde la ce fel de probleme va ganditi...Sigur ca ar putea sa isi solicite banii inapoi, sa pretinda ca au fost doar imprumutati... ar putea sa faca eventual si ceva plangeri .....Daca se va intampla va trebui sa va aparati si sa va sustineti punctul de vedere. In functie de probele administrate se va hotari.......
:offtopic: Interventie moderator
@ dav8488

Potrivit Regulamentului acestui Forum , pct.3.3. : Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

In acest caz, va rog sa urmariti raspunsurile primite pe celalalt topic deschis de dvs
www.avocatnet.ro/content/for...

Acest topic va fi inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu doresc dezbaterea succesiunii, doar verificare bani in banca pasalegaviorela pasalegaviorela Buna ziua tuturor . Succesiunea de fapt s-a dezbatut si s-a incheiat cu hotarare de expedient deoarece am cazut la intelegere eu ca si sora a defunctului si ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Buna dimineata .Am o nelamurire:salariatul caruia I-a decedat mama, este incadrat cu timp partial (2 ore/zi)In regulamentul de ordine interioara este prevazut ... (vezi toată discuția)