avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radierea ipotecii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radierea ipotecii

am obtinut credit prin prima casa si urmeaza sa achit un imobil. firma de la care cumpar imobilul nu radiaza ipoteca.ce inseamna asta pentru mine?si in antecontract este specificat ca la incheierea contractului firma tb sa prezinte si radierea.va multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 08:56, 10 Septembrie 2010
in cazul in care ipoteca este instituita de o banca de la care a luat credit firma respectiva, eu zic sa nu faceti nici un contract daca nu va prezinta si radierea ipotecii.. altfel, banca daca firma nu isi plateste datoria, valorifica ipoteca, adica casa dvs o scoate la vanzare..
pai si dvs nu vi s-a c erut garantie imobiliara?
sau puneti ipoteca de rang II ?
banuiesc ca nici notarul nu va fi de acord cu incheierea contractului atat timp cat ipoteca nu e ridicata si sunt convins ca nici banca de la care luati suma nu e de acord.
si nici dvs nu trebuie sa fiti de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uregent - contract v-c cu plata in rate, a unui imobil cu ipoteca la banca - clauze IuliaCo IuliaCo Buna ziua, Va rog mult, o parere despre claritatea si pertinenta clauzelor. Precizez ca eu sint cumparatorul, avansul in ziua semnarii este 50% din pretul ... (vezi toată discuția)
Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)