avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salarii compensatorii

Buna ziua,
Am fost anuntata ca punctul de lucru la care lucrez isi va inceta activitatea.Conform CCM avem dreptul la 14 salarii compensatorii plus inca trei la inchiderea punctului .Ce contributii se retin din aceste salarii?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:02, 10 Septembrie 2010
Sper sa va fie utila aceasta pagina
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii ContSters73283 ContSters73283 Buna ziua, Am fost anuntata ca punctul de lucru la care lucrez se inchide.Conform CCM la nivel de unitate avem dreptul sa primim 14 salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)
Neplata contributii salariale la stat - somaj gabi.b gabi.b Buna ziua! Punctul de lucru la care lucrez i-si va inchide activitatea incepand cu data de 01.07.2010. Angajatorul mi-a spus ca nu si-a platit datoriile ... (vezi toată discuția)
Salariu compensator si somaj anaeli_cu anaeli_cu Buna ziua, Am fost concediata prin desfiintarea postului, si mi se ofera un salariu compensator.Am 2 intrebari: mi se va da salariul brut sau net? Daca ... (vezi toată discuția)