avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii

Buna ziua,
Am fost anuntata ca punctul de lucru la care lucrez se inchide.Conform CCM la nivel de unitate avem dreptul sa primim 14 salarii compensatorii +inca 3 la inchiderea punctului de lucru.Ce contributii se retin din aceste salarii? Ce se intampla cu patrimoniul sindicatului?

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii danibar danibar Buna ziua, Am fost anuntata ca punctul de lucru la care lucrez isi va inceta activitatea.Conform CCM avem dreptul la 14 salarii compensatorii plus inca trei ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa ccc elenasav elenasav Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Momentan ma aflu in CCC, urmeaza sa ma reintorc la munca , unde situatia se prezinta astfel.In ... (vezi toată discuția)
Concediere art 65 -> restrangere activitate realcriss realcriss Buna ziua 1. Cum procedezi atunci cand angajatorul nu iti permite sa vezi contractul colectiv de munca? (nici cel putin nu stiu daca exista la nivel de ... (vezi toată discuția)