avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... in cat timp recuperez taxa de timbru judiciar 3%
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

in cat timp recuperez taxa de timbru judiciar 3%

avocat Cristina Popescu a scris:

Daca incheiati o tranzactie anterioara primului termen de judecata, la primul termen solicitati si restituirea acesteia integrala, iar odata cu hotararea privind partajul instanta se va pronunta si asupra cererii de restituire; mergeti la finante apoi.

tranzactia va fi incheiata inainte de primult termen care va fi pe data de 15 septembrie anul curent. intrebarea mea este: care este timpul maxim in care imi pot recupera banii??? multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:55, 10 Septembrie 2010
buna ziua.
concret o sa dureze cateva luni de zile pana la restituirea taxei de timbru.
daca procesul se va judeca pe data de 15 sept., urmeaza redactarea setintei de partaj . apoi vi se va comunica aceasta sentinta, urmeaza sa o legalizati - aceasta procedura cu comunicarea si legalizarea dureaza doua luni aproximativ.
ulterior va veti adresa organelor abilitate in vederea restituirii taxei de timbru ;)
deci, inarmati-va cu rabdare B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul ,un proces de lunga durata?? lusima lusima Cat poate dura un proces de partaj?Pot depune actele pentru actiune si fara asistenta unui avocat,si, ulterior sa-l angajez?Trebuie sa platesc acum taxa de ... (vezi toată discuția)
restituirea taxei judiciare de timbru stancu  georgeta stancu georgeta Speta cu obiect partaj succesoral.Tranzactie judiciara care urmeaza sa fie depusa la primul termen de judecata.Intrebari: 1. Cand se depune ... (vezi toată discuția)
Hotarare stabilire pensie alimentara Mone Mone Buna seara, am depus actele pt stabilirea pensiei alimentare in iunie 2016. Procesul a avut loc la jumatatea lunii noiembrie anul trecut si la doua saptamani ... (vezi toată discuția)