Buna seara,
am depus actele pt stabilirea pensiei alimentare in iunie 2016. Procesul a avut loc la jumatatea lunii noiembrie anul trecut si la doua saptamani s-a afisat sentinta pe portal. De atunci si pana in ziua de azi nu am primit hotararea redactata prin posta. Am intrebat avocatul in cateva randuri dar imi tot spune sa ma inarmez cu rabdare ca dureaza...Cat poate sa dureze? A trecut deja un an de cand am depus actele..Este chiar atat de greu sa redactezi o pagina sau doua? Tatal copilului nu va plati pana nu are hartia respectiva...Intr-un an de zile se pot schimba multe lucruri, poate sa ramana fara job, salariul lui sa se modifice, ce ar trebui sa fac, sa il dau in judecata din an in an pana primesc o nenorocita de hartie si apoi sa o iau de la capat?Copilul este bolnav, are certificat de handicap, lucrurile s-au complicat in ultimul an si nu se intampla nimic..asta e justitie?
Din cunostintele dvs, cat timp sa mai astept, cat poate sa mai dureze sau ce demersuri ar trebui sa fac si unde, ca sa se redacteze hotararea?
Va multumesc anticipat!
Faceti "contestatie tergiversare proces" gasiti pe net formular , si-o depuneti la instanta a carei hotarare nu ati primit-o,. atasati taxa de timbru 20 lei si se va rezolva in cateva zile.
Nu exista taxa de timbru, faceti doar o cerere de urgentare a redactarii hotararii.
V as recomanda insa sa sunati la instanta la biroul de relatii cu publicul si sa va interesati daca nu cumva e deja redactata caci e prea mare durata de timp.
Va multumesc pentru solutii. Am sunat la judecatorie si au spus ca trebuia redactata in 30 de zile de la pronuntarea sentintei. I-am scris si avocatului sa faca demersurile necesare.
Divort prin acord
ad2010
sunt in somaj si nu-mi permit un avocat.vreau sa va rog sa-mi dat un sfat.ce tb sa fac cand primesc hotararea de divort acasa?vreau sa-mi schimb cat mai rapid ... (vezi toată discuția)