avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea unei firme de constructii cu sediul in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea unei firme de constructii cu sediul in strainatate,obtinerea licentelor de proiectare,

Doresc sa infiintez o firma de constructii cu sediul in Portugalia dar care sa exercite activitatea in Romania.Deasemeni as dori sa stiu ce cursuri trebuie sa urmez pentru a obtine dreptul de a proiecta si executa constructii,specific faptul ca sunt absolvent al scolii militare de subofiteri constructii cu diploma care are echivalare civila de -maistru constructii industriale si agricole,echivalarea nu am legalizat-o,am experienta in lucrari de constructii si intretinerea acestora ,deoarece am activat o perioada de 22 de ani in armata ,momentan sunt pensionar si traiesc si muncesc in Portugalia impreuna cu familia .Multumesc anticipat pentru raspunsul sau sfatul pe care il voi primi.Cu respect Nica.

Alte discuții în legătură

Cheltuielile efectuate cu scolarizarea mea rududoo rududoo Buna seara, Am absolvit Academia Tehnica Militara, si sunt in activitate de 4 ani . Legile adoptate de Guvern in anul 2010 au anulat motivele care au stat ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proiectare constructii civile cu diploma de inginer dilpomat inginerie economica in constructii akimrules30 akimrules30 Buna ziua, Marea mea intrebare la care aparent nimeni nu stie un raspuns argumentat cu o anume lege este urmatoarea: Am dreptul sa semnez pe planurile de ... (vezi toată discuția)