avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general facturier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

facturier

Buna ziua

Intrebarea mea este daca o firma poate sa aiba mai multe facturiere electronice cu serie si numar individual.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 16:07, 13 Septembrie 2010
Da, poate avea, dar pentru a utiliza concomitent mai multe "facturiere" trebuie sa existe un motiv temeinic. De exemplu: exista mai multe persoane care factureaza de la statii de lucru diferite, exista mai multe puncte de lucru, etc.
....si trebuie sa fie emisa o decizie prin care se aloca pe anul in curs un nr. de
facturi de la ...pina la......conform legislatiei .Aceasta plaja a numerelor se pot da la mai multe "facturiere electronice"asa cum spune si colegul nego_777:D
in cazul in care o societate detine si facturiere tipizate poate folosi si electronic in paralel?

multumesc
da poate folosi ,dar faceti si ptr. facturile tipizate decize,.incercati sa le epuizati acelea si apoi continuati cu cele electronice:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi fiscale adina_75 adina_75 Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea:In cadrul unei societati comerciale poti emite in paralel atât facturi fiscale generate direct dintr-un program ... (vezi toată discuția)
Facturier creolaiurist creolaiurist daca incep sa folosesc un program pentru editarea facturilor, mai pot folosi in paralel un facturier pentru teren? (vezi toată discuția)
Completare factura pfa! mihai15mai mihai15mai Buna ziua, Sunt nou in randul PFA-urilor si sunt cam in ceata cu completarea facturilor, sper ca n-am postat gresit, imi cer scuze daca am nimerit gresit. Ma ... (vezi toată discuția)