avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit nerezidenti
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit nerezidenti

Buna ziua!
Am urmatoarea situatie:
O societate din Romania platitoare de TVA a realizat in luna august 2010 o achizitie intracomunitara de servicii din Cipru (servicii consultanta). Intrebarile mele ar fi urmatoarele:
1. Societatea din Cipru imi emite factura cu sau fara TVA?
2. Sunt obligata sa retin si sa achit impozit pe veniturile nerezidentilor? Care ar fi procentul de impozitare?
3. Ce declaratii se depun?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: klariss , utilizator 15:44, 13 Septembrie 2010
Va rog frumos, un raspuns! Am inteles ca 15 septembrie este ultima zi de depunere a declaratiei pentru servicii intracomunitare! Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii trebuie depuse in cazul unei achizitii intracomunitare de servicii pentru un ong mariastatescu mariastatescu Buna ziua! Am un ong care urmeaza sa faca achizii de servicii de cercetare de marketing de la o firma din Cipru (8750 euro). Ce declaratii trebuie sa depun? ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare diana_d10 diana_d10 achizitie intracomunitara de servicii in cazul unei societati care nu este inregistrata in registrul operatorior intracomunitari (vezi toată discuția)
D.390 kerekesmargo kerekesmargo serviciul intracomunitar prestat de o firma din HU -platitor de tva -in septembrie (21.09.2011), facturat in octombrie 12.10.2011 (data ... (vezi toată discuția)