avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... drepturi in Comunitatea Europeana (EC rights)
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

drepturi in Comunitatea Europeana (EC rights)

Buna ziua,
Sunt casatorita cu un cetatean egiptean, iar din 2007 acesta poseda carte de rezidenta pentru membri de familie UE. Acum, el ar vrea sa sa inregistreze in UK la Colegiul Medicilor de acolo denumit G.M.C., dar aici inregistrarea este divizata in 2 categorii si anume:aplicanti cu drepturi internationale si aplicanti cu drepturi CE. Va rog mult, daca este cineva specializat in dreptl emigrarii sa ne ajute cu un raspuns mai exact in ce categorie intra el si ce acte doveditoare trebuiesc oferite ca sa sustinem acest lucru.

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
In urma divortului cu un cetatean strain cu viza de resedinta pe 10 ani isi poate pierde acest drept? penny penny Sunt in div si astept redactarea definitiva si irevocabila(a fost respins apelul lui) in urma acestei hotarari, el isi poate pierde dreptul de sedere in ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa atac dreptul de rezidenta ? penny penny Buna seara, In 1994 m-am casatorit cu un cetatean egiptean iar din 2007 traim separat si astept pronuntarea divortului,intrebarea mea este cum a putut obtine ... (vezi toată discuția)