avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... model intimpinare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

model intimpinare divort

Buna ziua,
Nu ma pot prezenta la divort de comun acord pe data de 29 septembrie.Sotul este reclamant iar eu parat. Va rog sa mi dati un model de intimpinare care sa o depun la tribunal prin care sa mentionez sa sunt de acord cu divortul.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 11 Septembrie 2010
S-a cerut divortul prin acordul partilor ? .. daca da, atunci sunteti obligata sa va prezentati la termenul de judecata stabilit.
Faceti tot posibilul sa va prezentati la termen. Instanta ia act de acordul partilor si ramane cu dosarul in pronuntare...asta e solutia cea mai buna
da am semnat amandoi cererea de divort, daca nu ma prezint ce se intimpla, stiam ca pot depune o intimpinare la tribunal
nu exista un model tip de intampinare.va trebui sa raspundeti punctual la toate capetele din cererea reclamantului.
am inteles ca nu exista model intimpinare, insa pot depune legal aceasta intimpinare?

Alte discuții în legătură

Intampinare la divort florentina_radeanu florentina_radeanu De curand am primit citatia in procesul de divort, in care este mentionat faptul ca, in termen de 5 zile trebuie sa depun la Tribunal o INTAMPINARE. Spuneti-mi ... (vezi toată discuția)
Model intimpinare ro_red_rosu ro_red_rosu Buna ziua, Trebuie sa depun intimpinare la judecatorie pentru divort comun acord, sotul e reclamant si eu parat, si nu stiu cum sa o formulez. Va rog , ma ... (vezi toată discuția)
Proces ptr neplata chiriei alysuk-alecs88 alysuk-alecs88 am si eu nevoie de un raspuns...bunica mea a fost data in judecata cum k nu a platit chiria si nu stiu cum sa fac o \"intampinare\",am si o chitanta pe care as ... (vezi toată discuția)