avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... A mai trecut o saptamana! Va doresc un sfarsit de ...
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

A mai trecut o saptamana! Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Cum v-am mai spus ,eu am 37 de ani, voi cei care va puteti lauda ca a-ti trecut prin doua regimuri(comunist si democrat)ca si mine,cum vi se pare trecerea timpului acum?
Pentru mine trecea foarte repede, cand eram in vacanta si mai erau 2 saptamani si incepea noul an scolar,mai ales ca abia la inceput de septembrie la tara era cea mai mare distractie si noi trebuia sa ne intoarcem acasa si parintii ne luau la verificat caietele cu temele pentru vacanta,care caiete erau "curate",si incepea nebunia cu rezolvarea problemelor, nu mai iesiam afara,ca trebuia sa citim lectura obligatorie,hai ca nu o mai lungesc,stiti si voi cum era si intelegeti ce vreau sa spun!Era copilaria!
Hai sa mai fim copii!

P.S.
Si totusi,eu cu cine votez?
vezi discutiile deschise de mine!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 01:43, 13 Septembrie 2010
Nostalgie.... dulce melodie.....
Asemenea ....:D
O discutie initiata de cerda ar fi aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

Discutie cu tema asemanatoare (copilaria) este si aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18 contra drept la mostenire! ronin2325 ronin2325 Poate o lege,fie ea si "speciala" sa anuleze dreptul la mostenire ancorat in Constitutie??Ma refer la Decizia nr 630/2007 publicata in M Of Nr 518 din ... (vezi toată discuția)
Calculul incalzirii la partile comune dintr-un imobil cu 36 apartamente toni10 toni10 Buna ziua. In imobilul cu 36 de apartamente in care locuiesc, cca 65% au centrala termica de apartament. Eu locuiesc intr-un apartament de trei camere si nu am ... (vezi toată discuția)
Traducatorul autorizat de m.j. poate traduce ºi documente din alte domenii? detalii ºtampilã ºi cont bancar traducãtor andrrrea andrrrea Buna ziua! Imi permit sa deranjez din nou cu intrebari pentru ca de fiecare data aici am fost ajutata. Am citit aproape toate topicurile deschise la ... (vezi toată discuția)