avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calculul incalzirii la partile comune dintr-un imobil ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calculul incalzirii la partile comune dintr-un imobil cu 36 apartamente

Buna ziua. In imobilul cu 36 de apartamente in care locuiesc, cca 65% au centrala termica de apartament. Eu locuiesc intr-un apartament de trei camere si nu am centrala, iar vecinul cu un etaj mai jos are centrala termica (locuinta identica ca si suprafata). Prin ambele locuinte trec tevi groase de incalzire de diametru 70 mm.
Lui i s-a calculat incalzire mai putina pentru aceste tevi. DE CE ?!!?, mai ales ca ambele apartamente au acceasi suprafata ?
Unde gasesc normativele de calcul a taxelor comune pentru partile comune.
Va multumesc pentru raspuns
caldura nu se calculeaza pe tevi ci prin raportare la suprafata utila a ap.
tot asa se stabileste si cota indiviza si tot asa se plateste.
@toni10
Cine a facut acest calcul?
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
elga50, moderator
elga50 a scris:

@toni10
Cine a facut acest calcul?

la asa intrebare, asa raspuns/ Mos Craciun a facut asta! ( am glumit:)), dl Nicolae de la parter...
X-(
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
ContSters63637, utilizator
marti a scris:

la asa intrebare, asa raspuns/ Mos Craciun a facut asta!
X-(

Calmati-va! Daca erati atent observati logica intrebarii!:yes:
Eu locuiesc intr-un apartament de trei camere si nu am centrala, iar vecinul cu un etaj mai jos are centrala termica (locuinta identica ca si suprafata).
dl presedinte, scuze, era vb despre partile comune, care nu au legatura cu centralele din ap fiecaruia

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza caldura la pausal? mihaelapohoata mihaelapohoata Buna seara, mai am o curiozitate legata de asociatia de proprietari. Cum se calculeaza conform legii in vigoare, caldura la pausal. Asociatia la care lucrez de ... (vezi toată discuția)
Echivalare termică mira55 mira55 Cum se face echivalarea termică a coloanelor de încălzire? Cât reprezintă/echivalează termic o coloană de încălzire comparativ cu un ... (vezi toată discuția)
Firma de repartitoare mai poate repartiza costurile la caldura dupa indicatiile repartitoarelor? gato gato Am urmatoarea situatie: la centrala termica a unui bloc cu 44 apartamente au mai ramas bransati la sistemul centralizat 20 de locatari care au montate ... (vezi toată discuția)