avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.Si cei din august,fireste

Sa demaram invatatul puternic.X-(
Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-(
Ramane inm ianuarie.
Deschid lupta pt invatat, repetat si hai sa intram odata, , poate acum reusim.!
=D>=D>

Cei care dau in august, cu drag ii asteptam sa participe la discutii.
Eu particip. Cine mai daruieste masa in ianuarie 2011? Hai ca m-am enervat, da rau de totX-(
Ultima modificare: Vineri, 10 Septembrie 2010
ContSters89182, utilizator
sper să picaţi 30 la testul psihologic ca să continui şi eu concursul :))
eu am nevoie de mai putin picati pt a continua concursul! :D:D
mai e si alt fel de deschidere in afara de cea informala de pe 1 martie, 18.00. Trebuie sa ne prezentam luni sau marti la Institut pt. alte activitati?
counter a scris:

Ce mult iti iubesti tu aproapele!:))
aaduta a scris:

counter a scris:

Ce mult iti iubesti tu aproapele!:))

acum na, nu te poti supara pe cei ce spera inca sa intre :) cred ca e si asta pe principiul "decat sa planga mama , mai bine plange mama lui"..si cred ca e cumplit sa pici foarte aproape de limita...pan la urma e un dram de alea in concursul asta...de pilda la interviu..sa fi primit 9,20 iar nu 9, 50 si de asta sa depinda intrarea la institut...nu stiu ce sa spun..sunt comisii diferiteformate din oameni diferiti, intrebari diferite...
spun numai ca empatizez cu cei care au ajuns pana la finele examenului si se afla sub linie din pacate..

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm 2015...admitere!!! madalinaflo madalinaflo Desi poate unii or sa spuna ca este prea devreme,eu cred ca timpul ramas pana la admiterea din 2015 este suficient sa punem impreuna bazele unui examen reusit ... (vezi toată discuția)